Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Al meer dan 250.000 klanten overgestapt in 2011, en u?

Offertes: vergelijken  Rubriek: 4. Actualiteit
Vergelijk Energieleveranciers

In 2011 zal ruim een kwart miljoen klanten in Vlaanderen overgestapt zijn naar een nieuwe energieleverancier, en u?  Vergelijk leveranciers en ontdek zelf hoe jij jouw energiefactuur kan verlagen. Steeds meer klanten maken de switch naar een nieuwe leverancier. In 2011 is er een switchgraad van 9 procent bereikt. Dat wilt zeggen dat bijna één op tien klanten een nieuwe, betere en goedkopere elektriciteitsleverancier gezocht en gevonden heeft.

Veranderen van leverancier, een Trend:

Met deze cijfers zitten Vlaanderen, net als Wallonië trouwens, in dezelfde trend als Nederland en andere Europese landen. De vrijmaking van de energiemarkt is al langer een feit, maar veel klanten zijn bij hun oorspronkelijke energieleverancier gebleven. Nu wordt het hen stilaan duidelijk dan een switch vele voordelen heeft.

“Het wisselen van leverancier begint gemeengoed te worden”
André Pictoel, gedelegeerd bestuurder VREG

Haal zelf ook voordeel uit een nieuwe energieleverancier

Veranderen van Energieleverancier werd om verschillende redenen gedaan.  Voornamelijk voor de prijs (54%). Logisch, met een overstap kan je al snel een hele boel geld uitsparen. Maar ook dienstverlening en een overstap naar groene stroom zijn populaire beweegredenen. Wat uw motivatie ook is. U doet er goed aan verschillende leveranciers tegen elkaar uit te spelen. Wilt u de goedkoopste leverancier vinden? Of het beste aanbod voor groene stroom? Vergelijk dan hier verschillende aanbieders en ontdek hoe jij ook in 2012 kan besparen op de elektriciteitsrekening.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Groene energie is geen bedrog
  2. Vlaming betaalt tot 57 procent meer dan Fransman voor elektriciteit
  3. VREG gaat voor een overstap zonder zorgen