Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Belg betaalt elektriciteit te duur

Offertes: vergelijken  Rubriek: 4. Actualiteit
vergelijk elektriciteitsleveranciers

In vergelijking met de rest van Europa betaalt de Belgische consument te veel voor zijn elektriciteit. Uit het kwartaalrapport over de Europese elektriciteitsmarkten van het directoraat-generaal voor energie van de Europese Commissie, blijkt dat, vooral voor de kleinere verbruikers, België het duurste land is voor elektriciteit. Wie minder wil betalen voor zijn elektriciteit doet er goed aan verschillende aanbieders te vergelijken (klik hier om kosteloos verschillende leveranciers te vergelijken)

Kleinere verbruikers, gezinnen met één of twee personen, betalen dus in België meer dan in om het even welk ander Europees land. Daarnaast is er ook gekeken naar de evolutie van de elektriciteitsprijs. Daaruit blijkt dat ons land de vierde sterkste stijger is binnen de EU. Alleen in Finland, Noorwegen en Letland stijgen de prijzen net iets meer.

Opvallend is echter dat er grote verschillen zijn tussen leveranciers op de Belgische energiemarkt. Te veel consumenten blijven vasthangen aan een te dure aanbieder. Vergelijk daarom verschillende elektriciteitsaanbieders hier en waag de overstap naar een goedkopere energieleverancier.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Vlaming betaalt tot 57 procent meer dan Fransman voor elektriciteit
  2. Elektriciteit een derde duurder op één jaar tijd