Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Vlaming betaalt tot 57 procent meer dan Fransman voor elektriciteit

Offertes: vergelijken  Rubriek: 4. Actualiteit
energie sparen

Een Belgisch gezin betaalt veel meer voor elektriciteit dan een gezin uit één van onze buurlanden. Dat meldt De Tijd op donderdag op basis van een studie van het onderzoeksbureau Frontier Economics.

Als we een factuur in Vlaanderen zouden vergelijken met een gelijkaardig factuur in Nederland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk blijkt de Vlaamse factuur 21 tot 57 procent duurder te zijn. Voor professionele klanten geldt een gelijkaardige conclusie. Voor Waalse en Brusselse gezinnen liggen de prijsverschillen met de buurlanden nog hoger.

Opvallend is ook dat er binnen Vlaanderen grote verschillen zijn tussen de verschillende energieleveranciers. Vele gezinnen zouden geld besparen door te veranderen van leverancier. Je doet er dan ook altijd goed aan verschillende prijzen aan te vragen en te vergelijken.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Elektriciteit een derde duurder op één jaar tijd
  2. Ga voor een lager verbuik