Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Wat voor contract heb ik nodig?

Offertes: vergelijken  Rubriek: 2. Elektriciteit prijzen
energie sparen

Er zijn heel wat elektriciteitsleveranciers op de markt. Maar we kunnen je niet zomaar zeggen welke leverancier ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ is. Afhankelijk van je voorkeuren kies je best voor de ene of andere leverancier en het ene of het andere contract. Je doet er altijd goed aan verschillende offertes aan te vragen.

De keuze voor welk soort contract je best neemt is niet moeilijk. Dit hangt namelijk af van de functie van het gebouw waar je gas wil verkrijgen. Volgende contracten zijn mogelijk:

  • Een contract op privénaam of huishoudelijk contract. Dit contract kan u enkel afsluiten voor verbruik in een woning waar u gedomicilieerd bent. Hierbij krijgt een gratis hoeveelheid elektriciteit voor huishoudelijk gebruik.
  • Een contract op privénaam voor een tweede woning. Dit contract dient dan weer voor een gebouw waarin u niet gedomicilieerde bent, een tweede verblijf aan zee bijvoorbeeld.
  • Een contract op naam van uw bedrijf of professioneel contract. De naam zegt het eigenlijk zelf, een contract dat u afsluit in naam van uw onderneming.
  • Een gemengd contract. Net zoals het vorige wordt dit afgesloten op naam van uw onderneming maar dient het gebouw ook deels als woning. Wanneer u bijvoorbeeld woont boven uw handelszaak is dit contract het best gepast voor u.
  • Een Leegstandcontract. Dit is dan weer een beetje een geval apart. Indien u een gebouw heeft dat momenteel leegstaat, dan moet u voor dit soort contract kiezen. In dit geval betaalt u een lager voorschot.

Het is belangrijk dat je weet wat voor contract je nodig hebt voor je een leverancier gaat zoeken.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.