Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Zo vergelijk je energieprijzen…

Offertes: vergelijken  Rubriek: 2. Elektriciteit prijzen
150_devis_offres_electricite

Elektriciteitsprijzen vergelijken is niet altijd even simpel. Je moet weten dat de prijs die jij uiteindelijk betaalt voor elektriciteit is samengesteld uit drie verschillende factoren. Het is belangrijk dat je daarmee rekening houdt voor je een leverancier kiest. De drie componenten die jouw elektriciteitsfactuur maken zijn:

  • De prijs van de energie die je eigenlijk verbruikt. Hoe meer je verbruikt, hoe meer je betaalt, logisch. Deze prijs verschilt echter van leverancier tot leverancier. Vergelijk daarom welke aanbiedingen een leverancier jou kan doen.
  • De tarieven voor transmissie en distributie. Elektriciteit geraakt niet zomaar in jouw huis. Het net dat ervoor zorgt dat de lamp boven jouw hoofd brandt moet onderhouden en constant verbeterd worden. De bijdrage die je hiervoor betaalt als verbruiker is constant. Welke leverancier je ook kiest, deze bijdrage zal altijd dezelfde zijn.
  • De taksen, belastingen en heffingen die je betaalt aan de federale en regionale overheden. Ook deze blijven constant.

De goedkoopste elektriciteitsfactuur verkrijg je dus door de energieprijzen te vergelijken. Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek welke leverancier jou de beste aanbieding kan doen.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Wat voor contract heb ik nodig?