Ontvang gratis tot 3 offertes voor Elektriciteit voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes elektriciteit

Ga voor een lager verbuik

Offertes: vergelijken  Rubriek: 2. Elektriciteit prijzen
Bespaar energie

Met de stijgende kost van de energiefacturen is het meer dan ooit belangrijk om een goede aanbieder te kiezen. U doet er dan ook goed aan verschillende offertes te vergelijken voor u een keuze maakt. Het is niet alleen belangrijk de beste energie-leverancier te selecteren, om geen torenhoge energiefacturen in de bus te krijgen houdt u best ook uw verbruik op een laag niveau. Met een aantal simpele tips kan uw bedrijf al snel een hele boel energie en geld besparen.Daarom een aantal tips:

  • Vraag uw werknemers hun computer volledig uit te schakelen bij vertrek. Een computer in slaapstand is de volgende ochtend misschien sneller klaar om op te werken maar verbruikt meer tijdens de nacht. Om energie en geld te besparen schakelt u best uw computer volledig uit.
  • Vervang oude huishoudapparaten zoals de koelkast door toestellen met een energiezuinig label.
  • Vervang gloeilampen door spaarlampen. Het verschil in verbruik tussen een traditionele gloeilamp en een spaarlamp is gigantisch. Het is altijd een goed idee om al uw gloeilampen te vervangen door spaarlampen, het is een investering die zeer snel terugverdiend is.
  • Nog beter dan spaarlampen zijn TL-buislampen. Hun verbruik is nog lager en dat zal u merken op uw elektriciteitsfactuur.
  • Investeer in een stekkerdoos met een aan/uitschakelaar. Zo bent u zeker dat de daarop aangesloten toestellen niets verbruiken wanneer u op het einde van de werkdag de stekkerdoos uitschakelt.
{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een electriciteit leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van electriciteit leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.


Aanverwante artikelen:

  1. Wat voor contract heb ik nodig?
  2. Duitse energiecentrale op luiers viert vijfde verjaardag